Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gabriel napisał:
jasta102 napisał:200 netto, to jakieś 300 brutto
.... kurczę może by się tego nauczyć...

Te dwieście Nok/t /Netto ...!!! to może i przesada .../chociaż...?!/ .
Niemniej ... , znajoma w Bergen na stoczni w szatni ma 180Nok/t/Brutto ...
A inny znajomy w Mojej Wsi , ma na godzinę Brutto 230Nok. jednak On pracuje na sprzęcie myjącym... ciśnieniowym... w zakładzie przetwórstwa rybnego , między zmianami na linii produkcyjnej .

no tak, ale dalej nikt nie zdradzi, gdzie są robione kursy na sprzątanie???
wiem, że na wszystkich polskich uniwersytetach, a szczególnie uczelni prywatnych są organizowane takowe. najpewniejszy to zarządzanie i marketing, ale
to trwa około 5 lat, wymagana praca magisterska i głównie to ja już nie mam do tego głowy
może dało by się to jakoś obejsć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Angelika K.
(angelika25098)
Wiking
Dobre kurs sprzątania , a ja myślałam ze każdy z domu tą umiejętność wynosi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
chętnie zapiszę się na kurs sprzątania podłogi , mam już za sobą kurs wynoszenia śmieci który trwał pół roku i kosztował 10000 nok , jednak potrzebuję kurs sprzątania podłogi dokładnie laminowanej wykonanej z PCV z dodatkiem węglanu wapnia , chciałbym ukończyć taki kurs tylko nie wiem gdzie mam szukać ?? , posiadam własne zaplecze do sprzątania czyli miotły o szerokości roboczej od 15cm do 50 cm , mam także wiaderka do mopów o różnej pojemności litrażu , posiadam własne środki czyszczące --- jednakże żeby sprzątać brakuje mi tego certyfikatu , na razie mogę wynosić śmieci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
SIMON CZAJKOWSKI
(simon7321)
Wiking
WALNIJCIE SIE W GLOWE MOJ KUZYN PRZYJECHAL I PROPONOWANO 20 TYS NETTO ALE NIE POSZEDL BO KTOS NAGADAL ZE MORZNA ZAROBIC 40 TYS REALIA LUDZIE REALIA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wiking
za godzine sprzątania od 130 nok do 140nok no chyba ze sprzątasz domy po remoncie lub jakieś prywatne kwatery to od 200nok do 300nok za godzine na czarno jak masz domki to w zaleznosci tyle zarabiasz ile masz domków i na ile się uzgadniasz z ludzmi a w firmie sprzątajacej zarabia się od 15 tysiecy w zwyż do 30tysiecy nok.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów

(SUZII)
Początkujący
80 Postów

(wygrys)
Początkujący
simon7321 napisał:
WALNIJCIE SIE W GLOWE MOJ KUZYN PRZYJECHAL I PROPONOWANO 20 TYS NETTO ALE NIE POSZEDL BO KTOS NAGADAL ZE MORZNA ZAROBIC 40 TYS REALIA LUDZIE REALIA

40 tys na jakim stanowisku?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
wygrys napisał:

za sprzątanie samochodów z ulic, precjozów z domów, towarów ze sklepów itp.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
80 Postów

(wygrys)
Początkujący
jasta102 napisał:
wygrys napisał:

za sprzątanie samochodów z ulic, precjozów z domów, towarów ze sklepów itp.

to się chyba przekwalifikuję

a tak w ogóle to można uzyskać fagbrev ze sprzątania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok